אני מאד אוהבת קרקרים ואת??

לפעמים אני שואלת את עצמי לקנות או להכין..
בואו אני אגלה לכך סוד. פעם- הייתי קונה פחדתי מאוד להכין לבד.
ומהיום גם את תעדיפי להכין בבית כי זה קל וטעים!!

קרקר שכולו חלבון וללא גלוטן!! מאוד מתאים לתהליך ניקוי רעלים
אני כצמחונית, חייבת לדאוג לאכול נכון ובריא .
לכן אני צריכה לשים לב שאני מספקת לגוף שלי מספיק חלבון איכותי .
אני אוהבת לאכול אותם ככה לבד אבל אפשר להגיש אותם גם
עם מטבלים כמו טחינה, יוגורט (טבעוני או חלבי),
פסטו, ממרח עגבניות מיובשות ובכלל – כל ממרח מלוח שאתם אוהבי
שימי לב שאפשר ממש לשחק עם התוספות והתבלינים ע"פ טעמכם בבית
את הקמח עדשים אפשר לקנות או לטחון היטב במעבד מזון.

מצרכים
• 1 כוס עדשים מושרות/מונבטות, או שלמות טחונות או קמח עדשים.
• ½ כוס קמח שיבולת שועל
• ½ כוס קמח טף
• ¼ כוס שמן זית
• 1 כוס מים
• 2 כפות שומשום
• 1 כפית מלח הימליה
• פלפל שחור
• תבלינים אפשריים – אורגנו, רוזמרין, תימין ועוד

הוראות הכנה:
• טוחנים את העדשים (היבשים) בבלנדר
• מערבבים את כל הרכיבים יחד לבלילה נוזלית, אם צריך מוסיפים מים.
• משטחים בתבנית על ניר אפיה.
• אופים 15 דקות ב חום שלc200
מומלץ לבזוק מלח הימליה מעל לפני האפיה

בתאבון🥗

הכנסו לקרוא עוד מהבלוג

בואי נדבר, השינוי מתחיל עכשיו!

השאירי פרטים ואחזור אליך בהקדם
דילוג לתוכן